24 Şubat 2014 Pazartesi

Tozlu Giyim sizi modaya uygun olarak çok uygun fiyatlarla giyindirdiği gibi aksesuarlarınızı da düşünmeden geçmiyor. Daha önceki günlerde size tozlu giyim gümüş aksesuarlarını sunmuştuk mesela. Buna ek olarak Tozlu Giyim size çanta, takı, parfüm ve benzeri bir çok ek üründe yardımcı oluyor. Almış olduğunuz abiyeye uygun çanta arayışındaysanız Tozlu Giyim'i tercih etmelisiniz. Tozlu Giyim mağazalarında birbirinden şık abiye çanta modellerini bulabileceksiniz. Kendi zevkinize ve elbisenizi uyumuna göre en güzel çantalar burada ister boncuklu ister yün ister başka türlü hepsi size göre...











20 Şubat 2014 Perşembe

Uygun fiyatları ve yepyeni tarzlarda adeta göz dolduran modelleriyle sizlere hizmet veren Tozlu Giyim uygun fiyatlarının kaliteyle birleşmesinden sonra sizleri mutlu etmeye devam ediyor. Tozlu Giyim mazağalarında zevkinize uygun en güzel tasarımlara sahip elbiseleri uygun fiyatlara almanın mutluluğunu yaşıyorsunuzç .Tozlu Giyim her geçen gün büyüyen kadrosu ve genişleyen bayi ağı ile sizlere en iyiyi sunmayı hedeflemektedir.
Siz de Tozlu Giyim'e gelin hem yüzünüz hem cebiniz gülsün. İyi Alışverişler.








18 Şubat 2014 Salı

Sevgili bayanlar; Size bugün Tozlu giyim raflarından birbirinden güzel ürünler sunmaya devam ediyoruz. En şık bolero modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Sizin o güzel giyim tarzınıza ek olarak bu şık bolerolar sizi daha da güzelleştirecektir. Siz de Tozlu Giyim farkıyla kaliteyi ucuza almanın farkını yaşayın.















15 Şubat 2014 Cumartesi

Sevgili Bayanlar http://bayantozlugiyim.blogspot.com sizlere en güzel bayan elbise modellerini sunmaya devam ediyor. Güzelliğinizin ince çizgilere bağlı olduğunu biliyorsanız giyim tarzınız da sizin için önemli bir etkendir. Sizlere Tozlu Giyim yelek modellerini sunacağız bugün.

İşte Tozlu Giyim bayan yelek modelleri


Pileli Yelek                                                                                         Cepli Kot Yelek


 Pileli Yelek                                                                       Uzun Yelek











3 Şubat 2014 Pazartesi

Hangi kadın makyaj ürünlerine hayır diyebilir ki ? Makyaj ürünleri bir bayan için en önemli kozmetik ürünlerindendir.Bazı bayanlar her ne kadar doğallıktan yana olduklarını savunsalar da onlar için bile mutlaka bir ruj ve rimel  olmazsa olmazdır.Gündelik hayatta ve özel günlerde bayanlar için adeta hayati bir mesele haline gelen bu ürünler hiç bu kadar göz doldurucu olmamıştı.Tozlu giyim kalite ve garantisiyle satışa sunulan ürünler oldukça uygun fiyata satılmasına rağmen oldukça kaliteli olup,her bayanın beğenisini kazanmaktadır.

Kozmetikte özellikle makyaj ürünlerine oldukça dikkat etmelisiniz çünkü her an cildinizde olan kalitesiz bir makyaj ürünü ciddi ve geri dönüşü olmayan hasarlara yol açabilir.Ucuz fiyata ancak kalitesiz bir ürün satın aldığınızda hem cildinize çok büyük zararlar vermiş olursunuz hem de makyaj malzemesinin hiçbir faydasını göremezsiniz çünkü bu tür makyaj malzemeleri kısa bir süre sonra yok olur.Tozlu giyim kalitesiyle sahip olacağınız ürünlerle ise hem gün boyu makyaj tazeleme derdiyle uğraşmayacaksınız hem de cildinize en büyük iyiliği yapmış olacaksınız.


En çok tercih edilen makyaj ürünlerinin başında gelen ruj; dudaklarınıza dolgun bir görünüm katmakla birlikte aynı zamanda cildinizi besleyerek sağlığınız için de önemli bir unsur haline gelecektir.Dudaklarınızın rengine göre size en uygun olan ürünü seçip uygun fiyata yüksek kalite ürünlere sahip olmanın keyfini yaşayabilirsiniz.




Ve hem özel günlerinizin hem de gündelik hayatınızın olmazsa olmazı, gözlerinizin rengini ön plana çıkaracak farlar!



Pürüzsüz cildinizin en büyük sırrı bu fondotenler olacak!



Bakımlı tırnakların vazgeçilmez aksesuarı;ojeler...



Son olarak gündelik makyajın olmazsa olmazı; kalem...